Mainos
Mainos

Kuukauden ikäinen mopsin pentu koki kauhunhetkiä vesiputkessa – koskettavat kuvat pelastuksen jälkeen

Pieni mopsin pentu jäi onnettomasti jumiin tiukkaan vesiputkeen. Koira saatiin pelastettua kuuden tunnin putkessa olon jälkeen.

Kuukauden ikäistä Donatello-mopsia pelastettiin brasilialaisesta putkesta kahden tunnin ajan.

Se oli päässyt putoamaan putkeen, jota korjattiin parhaillaan.

Neljän tunnin ajan mopsin omistaja, eläinlääkäri Monica, yritti saada kauhuissaan olevaa koiraansa pois pinteestä. Eläin ei kuitenkaan ollut enää näkyvillä, eikä siitä kuulunut ääntäkään. Epätoivoissaan omistaja soitti pelastuslaitoksen paikalle.

– Pentu ulisi, koska se oli niin peloissaan. Ajattelin, että saan sen itse pois työntämällä käteni putkeen ja vetämällä sen pois, mutta emme saaneet sitä liikahtamaan, Monica kertoo.

Pentu hämmentynyt ja likainen

Pelastuspartio teki putkeen kaksi reikää. Ensimmäisellä yrityksellä koiraa ei löytynyt. Sitten he keksivät ottaa valokuvia putken sisällä varmistaakseen, missä eläin on – ja että se on hengissä.

Pentu oli huuhtoutunut eteenpäin putkessa. Kun pentu oli paikallistettu, sen viereen porattiin uusi reikä. Ensimmäisenä tehdystä reiästä työnnettiin sisään puutarhaletku, jolla pentua työnnettiin eteenpäin kohti toista reikää. Omistaja sai lopulta paniikissa olleesta pennusta kiinni.

Pentu oli hämmentynyt ja hyvin likainen, mutta muuten kunnossa. Se on myös palautunut hyvin koettelemuksistaan, sillä omistajan mukaan se leikkii pihalla kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme