Mainos
Mainos

Kuumuus piinaa yhä Intiaa ja naapurimaita

Kuumuus on vaatinut lisää kuolonuhreja Intiassa ja sen naapurimaissa. Epävirallisten tietojen mukaan kuumuuteen olisi menehtynyt Intiassa yhteensä yli 370 ihmistä.

Intiassa jo yli 250 ihmistä on kuollut useita viikkoja jatkuneiden helteiden aikana. Pakistanissa helleaalto on vaatinut yli 40 ja Bangladeshissa lähes 80 kuolonuhria, kertovat viranomaiset ja paikalliset lehdet.

Kuumuus ei hellittänyt tänäänkään suurissa osissa Keski- ja Pohjois-Intiaa, vaan lämpömittari kipusi paikoin 47 celsiusasteeseen. Epävirallisten tietojen mukaan kuumuuteen olisi menehtynyt Intiassa yhteensä yli 370 ihmistä, Delhin televisio raportoi.

Bangladeshissa kuumuus on koetellut eniten Rangpurin aluetta maan pohjoisosassa. Pakistanissa Punjabissa lämpömittari nousi maanantaina 48 asteeseen, ja sääennusteet arvioivat kuumuuden yltyvän entisestään.

(MTV3-STT-DPA-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme