Mainos
Mainos

Kuuntele äänite: 3-vuotiasta tyttöä ylistetään – soitti hätänumeroon ja pelasti äitinsä

3-vuotias Sofia Harman osoitti poikkeuksellista reippautta ja kekseliäisyyttä, kun hänen äitinsä yllättäen lyyhistyi lattialle heidän kodissaan.

Essexsissä Britanniassa asuvan Sofia Harmanin äiti sairastaa harvinaista sydänsairautta. Äiti oli jo aiemmin opastanut tytärtään, miten tulisi toimia, jos hänelle joskus sattuisi jotain. Tapauksesta kertoo brittilehti The Guardian verrkkosivuillaan.

Se päivä koitti, mutta 3-vuotias osasi toimia juuri niin kuin oli neuvottu.

Hän soitti välittömästi Essexin poliisille. Puhelun otti vastaan päivästyjä Julie Buckley, joka jututti Sofiaa niin kauan, että ambulanssi pääsi perille heidän kotiinsa.

Tapauksen jälkeen Sofia ja hänen perheensä kutsuttiin pääpoliisiasemalle, jossa Sofia palkittiin hänen urheudestaan.

Sofian äiti sanoo SkyNewsin jutussa olevansa valtavan ylpeä tyttärestään

– Olen niin onnekas, että minulla on näin rohkea tyttö.

– Sofia, joka oli vasta täyttänyt 3-vuotta tiesi tarkalleen, miten toimia, jos äiti sairastuu. Äiti oli käyttänyt aikaa opettaakseen tyttärelleen nämä elintärkeät taidot, poliisin edustaja sanoi.

Paikallispoliisi päätti julkaista nauhoitteen hätäpuhelusta, jotta kaikki vanhemmat ymmärtäisivät opettaa hätäpuhelun soiton lapsilleen. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme