Mainos
Mainos

Kuusi ulkomaalaista murhattu Algeriassa

Kuusi ulkomaalaista löydettiin viikonvaihteessa kurkut auki leikattuina merestä Algerian pääkaupungin Alger'n edustalta, kertoi algerialainen Al Khabar -lehti sunnuntaina. Uhrit oli heitetty viemärijärjestelmään, josta he kulkeutuivat mereen.

Algeriassa on murhattu yli 100 ulkomaalaista sen jälkeen kun hallituksen horjuttamiseen pyrkivät kiihkomuslimit vuonna 1993 kehottivat ulkomaalaisia poistumaan maasta. Kaikkiaan on Algeriassa on surmattu yli 65 000 ihmistä hallituksen mitätöityä vuoden 1992 parlamenttivaalit, kun kiihkomuslimien voitto näytti selvältä.

Algeria kiisti murhat

Algeria kiisti tiedot perättömiä, ilmoittivat turvallisuusjoukot virallisen uutistoimiston APS:n välittämässä lausunnossa. Al Khabar ja Liberte -sanomalehtien mukaan surmatut olivat ilmeisesti aasialaisia.

Algeriassa on murhattu yli 100 ulkomaalaista sen jälkeen kun hallituksen horjuttamiseen pyrkivät kiihkomuslimit vuonna 1993 kehottivat ulkomaalaisia poistumaan maasta.
Kaikkiaan Algeriassa on surmattu yli 65000 ihmistä hallituksen mitätöityä vuoden 1992 parlamenttivaalit, kun ääri-islamilaisten voitto näytti selvältä.
(STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme