Mainos
Mainos

Kuusivuotias kuoli pomppulinnan räjähtäessä Espanjassa

Kuusivuotias tyttö sai pomppulinnan räjähtäessä vakavia vammoja, joihin hän kuoli myöhemmin sairaalassa Espanjassa. 

Tyttö oli onnettomuushetkellä leikkimässä puhallettavassa pomppulinnassa kuuden muun lapsen kanssa ravintolan takana. Lasten vanhemmat nauttivat onnettomuuden tapahtuessa lounasta ravintolassa. 

Tyttö kärsi vakavista vammoista ja kuoli muutaman tunnin päässä paikallisessa sairaalassa.

Onnettomuus tapahtui Gironan kaupungissa Espanjassa sunnuntaina. Onnettomuudesta uutisoi ensimmäisenä Sky News

Myös ruotsalaislehti Expressen uutisoi traagisesta onnettomuudesta, jossa loukkaantui kuolleen tytön lisäksi kuusi muuta lasta. Lapset ovat iältään kolmesta yhteentoista vuotta.

Lasten kerrotaan saaneen onnettomuudessa erilaisia vammoja kuten mustelmia ja ruhjeita.

Tämän hetkisten tietojen mukaan räjähdyksen aiheutti vika pomppulinnan venttiilissä. Lapset lensivät räjähdyksen johdosta ilmaan ennen kivuliasta laskeutumista asfaltille ja nurmelle. 

Pomppulinnan osia löydettiin räjähdyksen jälkeen jopa 37 metrin päästä onnettomuuspaikalta, kertoo Sky News. 

Ravintolan asiakkaat ovat kertoneet Sky New'sin tietojen mukaan kuulleensa "voimakkaan pamauksen" juuri ennen kuin pomppulinna räjähti. 

Valitettava pomppulinnaonnettomuus ei ole ainoa laatuaan. MTV on uutisoinut aiemmin Virossa sattuneesta onnettomuudesta, kun kaksi lasta kuoli ja kolme joutui sairaalaan, kun syntymäpäiväjuhlilla ollut pomppulinna kohosi tuulen mukana kymmenien metrien korkeuteen.

Päivitetty klo 11.45: jutun kuva poistettu, kuva ei liittynyt tapaukseen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme