Mainos
Mainos

Kuva, joka koskettaa: Poliisi lauloi Tuiki tuiki tähtöstä isänsä menettäneelle pikkutytölle

Internetissä on levinnyt viikonloppuna surullinen, koskettava kuva turmapaikalta Yhdysvalloista.

Kuvassa poliisi lohduttaa parivuotiasta tyttöä, jonka isä on kuollut juuri tapahtuneessa auto-onnettomuudessa. Kuvan ovat julkaisseet useat yhdysvaltaismediat, esimerkiksi 9News ja NBC, sekä muun muassa ruotsalaislehti Aftonbladet.

Poliisi Nick Struck on kertonut yrittäneensä saada tytön huomion pois turmasta ja laulaneensa tälle Tuiki tuiki tähtöstä. Miehen oma tytär on myös 2-vuotias.

Hän kertoi 9Newsille, että onnettomuuspaikalla huomio kiinnittyy aina ensin lapsiin. 

– Me pidämme heidät turvassa ja tein, kuten haluaisin toisen isän tekevän samassa tilanteessa omalle lapselleni. Tärkeintä on, että lähellä on joku, joka kuuntelee.

Kuvan on ottanut ensimmäisenä tapahtumapaikalle saapunut Jessica Matrious. Hän kertoo nähneensä, kuinka edellä ajaneen auton rengas puhkesi ja sen kuski menetti hallinnan. Auto vieri alas rinnettä. 

Autossa oli kuusi ihmistä. Kuljettajana toiminut isä sai surmansa tapahtumapaikalla, perheen äiti ja neljä lasta selvisivät hengissä. 

Yhdysvaltaismedian mukaan mies ei käyttänyt turvavyötä. Turma tapahtui viime torstaina Brightonissa Coloradossa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme