Mainos
Mainos

Koirat joutuivat huimaan pulaan piikkisian kanssa – apu löytyi netistä

Piikkisian kohtaaminen innokkaiden koirien kanssa ei ole todellakaan mikään pikkujuttu.

Tämän sai havaita Dennis Mazar, joka oli viime kuussa ulkoilemassa kolmen koiransa kanssa Saskatchewanissa Kanadassa.

Mazarin koirat, Mahalo, Nestah ja Solijah ottivat yhteen piikkisian kanssa. Koirista Solijah selvisi pienimmillä vahingoilla, Nestah sen sijaan sai koko päänsä täyteen piikkejä.

Pahiten koirista vahingoittui kuitenkin Mahalo, sillä osa piikkisian piikeistä lävisti koiran keuhkot ja sydämet. Koira tarvitsikin välittömästi leikkaushoitoa.

– Piikit ovat hankala juttu. Ne menevät sisälle ja ne kulkevat siellä, ja se on tässä juuri nyt pelkona, Mazur kommentoi CBC:n haastattelussa.

– Mahalolla oli piikkejä, jotka olivat kulkeutuneet hänen keuhkoihinsa ja sydämeen. Se, että hän on yhä hengissä on täydellinen ihme.

Kaikki koirat ovat toipumassa vammoistaan. Kolmen koiran hoitokustannukset kipusivat kuitenkin huimiksi, pelkästään eläinlääkärilaskut nousivat nopeasti 10 000 dollariin. 

Mazurin avuksi tuli tämän ystävä Mike Gerrand, joka perusti koirien hoitokuluja varten nettikeräyksen.

– Nämä koirat ovat hyvän ystäväni Denniksen elämän rakkaus, Gerrand kertoi keräyssivulla.

– He matkustavat kaikkialle hänen kanssaan ja myös Denniksen erikoisapua tarvitsevat asiakkaat rakastavat niitä.

Kuvat piikkisian takia pulaan joutuneista koirista hellyttivät ihmiset auttamaan ennätysvauhtia. 10 000 dollaria leikkausrahoja saatiin kerättyä alle viikossa.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme