Mainos
Mainos

Kuva: Kolmimetrinen valkohai jahtaa surffaajaa

Andy Johnston oli surffaamassa reilu viikko sitten ystävineen Australian Perthissä, kun rannalla olleet ihmiset huomasivat vedessä liikkuvan, noin kolmimetrisen valkohain, kertoo The Daily Mail.

Ihmiset ryhtyivät huutamaan ja soittamaan autojensa torvia, jotta vedessä olleet ymmärtäisivät tulla rantaan. Muut surffarit pakenivatkin rannan suojiin, mutta Johnston päätti jäädä veteen.

– Yritin pysyä rauhallisena enkä joutua paniikkiin. Jos joutuu hain pureskelemaksi, niin siinä ei ole paljon tekemistä, sanoo Johnston Daily Mailin mukaan.

Valkohai oli lopulta vain vajaan parin metrin päässä Johnstonista. Lopulta voimakas aalto auttoi Johnstonin kohti rantaa ja hai päätti kääntyä takaisin avomerellä.

Läheisellä rannalla kaksi viikkoa myöhemmin toinen surffari ei ollut yhtä onnekas. Valkoi hyökkäsi 23-vuotiaan kimppuun. Uhri menetti kyynärvartensa ja sekä osan toista kättään. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme