Mainos
Mainos

Kuva: Kuolemansairaan veteraanin toive toteutui – pääsi kalaan vielä viimeisen kerran sairaalasängyssä

Syöpää sairastavalla veteraani Connie Willhitella oli vain kaksi pientä toivetta ennen kuolemaansa. Ensinnäkin hän halusi kasteen. Ja toisekseen mies halusi vielä viimeiselle kalareissulle.

Ensimmäisen toiveen toteuttaminen onnistui helposti. Kalareissun toteuttaminen ei kuitenkaan ollut niin mutkatonta. Pitkälle edenneen syövän vuoksi Willhite ei nimittäin voinut lainkaan poistua vuoteestaan, kertoo CNN.

Veteraanin lähipiiri ja hoitajat eivät antaneet tämän kuitenkaan estää toiveen toteuttamista. Miehelle hankittiin motorisoitu sänky, jonka avulla tämä saatiin vietyä kalaan.

Ja niinpä viime kuussa Willhite pääsi toteuttamaan viimeiseen toiveensa kalareissusta. Mies ei edes välittänyt siitä, saako hän mitään saalista.

– Kalastuksessa ei ole kyse kiinni saamisesta, hän totesi toiveensa toteuttamisessa auttaneelle Greg Sentersille.

Saalista viimeisellä kalareissulla kuitenkin tuli, sillä mies nappasi sairaalasängyssään lopulta neljä kalaa. Willhiten kalareissua seuranneiden mukaan saaliiksi tuli aurinkoahvenia.

Kolme päivää myöhemmin Willhite menehtyi rauhallisesti.

Slovakiassa puolestaan kalastajat nappasivat melkoisen vonkaleen:


Juttua muokattu 10.9. kello 21.52.Willhiten kalareissua seuranneiden mukaan saaliiksi tuli aurinkoahvenia.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot