Mainos
Mainos

Kuva tanskalaispoliisista leviää netissä: "Pyhä jysäys, pidätä minut heti"

Kuva tanskalaispoliisista leikkimässä pakolaistytön kanssa on levinnyt netissä, ja saanut osan jopa tunnustamaan rakkauttaan poliisille.

– En ole varma kuka tämä mies on, mutta haluan mennä hänen kanssaan naimisiin, kirjoitetaan Reddit-sivustolla.

Kuva on tilanteesta, jossa Tanskan poliisi on pysäyttänyt liikenteen tiellä, jonka kautta Saksasta Tanskaan tulleet pakolaiset ovat pyrkineet edelleen Ruotsiin.

Jyllands-Postenin kuva on levinnyt muun muassa Imgur- ja Reddit-sivustoilla, kertoo norjalainen Dagbladet-lehti verkkosivuillaan.

Humaanin otteen lisäksi kehuja on saanut poliisin ulkomuoto.

– Olenko minä ainoa, joka on sitä mieltä että Tanskan poliisit ovat komeampia kuin poliisit Yhdysvalloissa, kirjoittaa eräs Reddit-sivustolla. 

– Pyhä jysäys, pidätä minut heti, kirjoittaa toinen.

Dagbladetin mukaan kuvan poliisi ei halunnut kommentoida asiaa millään tavoin, vaikka hän iloitseekin huomiosta.

Tanskalainen poliisipäällikkö Knut Reinholdt kommentoi asiaa BT.dk-sivustolle.

– Kuvasta näkyy, että vaikka tehtävämme on vaikea, meidän täytyy muistaa myös se, että nämä ihmiset ovat hyvin vaikeassa tilanteessa ja suhtautua heihin tilanteen vaatimalla tavalla.

Aiemmin tänä kesänä internetissä on villinnyt myös kuva norjalaisesta poliisista pyörän selässä. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että kuva oli manipuloitu, kertoo Dagbladet.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme