Mainos
Mainos

Kuva: Turisti tallensi viimeisen kuvan Lontoon iskussa kuolleesta poliisista

Lontoon iskussa surmansa saanut poliisi tallentui turistin kameraan juuri ennen kohtalokasta tapahtumaa.

Yhdysvaltalainen Staci Martin poseeraa kuvassa yhdessä poliisi Keith Palmerin kanssa. Asiasta kertoo Britanian yleisradioyhtiö BBC. Kuva on otettu noin 45 minuuttia ennen Khalid Masoodin veritekoa.

Staci Martin kertoo tiedotusvälineille halunneensa samaan kuvaan poliisin kanssa, sillä oli pitänyt poliisin hatusta.

– Olin ensimmäistä kertaa Lontoossa, näin poliisin hatun ja halusin hänen yhteiseen kuvaan kanssani, Staci Martin kertoo ABC Newsille.

Martinin mukaan poliisi vaikutti todella mukavalta ja suostui yhteiseen kuvaan. Kun Staci Martin kuuli myöhemmin veriteosta, hän halusi jakaa kuvan poliisin perheen kanssa.

Myös Keith Palmerin kollegat ovat muistelleet pidettyä työtoveriaan eri tavoin muun muassa sosiaalisessa mediassa. Eräs työtovereista kertoo Palmerin pelastaneen hänen henkensä liikenneonnettomuudessa vuonna 2007. Myös 48-vuotiaan Keith Palmerin vaimo on muistellut miestään lämmöllä kertoen hänen olleen upea puoliso ja isä 5-vuotiaalle tyttärelleen.


Iskun epäilty tekijä puukotti Palmerin parlamenttitalon lähellä, Palmerin suojellessa parlamenttia. Palmer ei ollut aseistettu iskun tapahtuessa. Keith Palmer oli työskennellyt poliisitehtävissä 15 vuoden ajan. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme