Mainos
Mainos

Kuvat: Ankaran iskun muistopaikka peittyi neilikoihin, lenkkaripari muistutti nuorista

Sade kasteli maanantai-iltana punaisia neilikoita, joita oli tuotu Ankaran päärautatieaseman eteen terrori-iskussa kuolleiden muistoksi.

Neilikoiden päälle oli aseteltu lenkkaripari, joka muistutti iskussa kuolleen paljon myös nuoria.

Rautatieasemalla oli maanantaina rauhallista, vain satunnainen joukko toimittajia oli paikalla raportoimassa Turkin historian pahimmasta terrori-iskusta. Antenniautot välittivät paikalta suoraa televisiolähetystä.

Moni ohikulkija pysähtyi kukkamaton kohdalla ja jäi hetkeksi katsomaan kuvia ja lukemaan kirjoituksia, joita neilikoiden päälle oli aseteltu. Junaan kiirehtineet Mustafa ja Derya Tozduman olivat yhä järkyttyneitä iskusta.

– Minulla on paljon kurdiystäviä. Sillä ei ole mitään merkitystä, onko kurdi vai turkkilainen, molempien joukossa on pahojakin ihmisiä, sanoo turkkilainen Mustafa STT:lle.

Liikenne kulki Ankaran päärautatieasemalta maanantaina normaalisti. Illalla asemahalli oli kuitenkin jo hiljentynyt vain muutaman ihmisen odottaessa hallin penkeillä.

Halliin päästäkseen on kuljettava metallinpaljastimien läpi, mutta yksinäinen vartija tyytyi katsomaan sivusta, kun metallinpaljastimet vinkuivat.

Muistopaikka päärautatieasemalla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme