Mainos
Mainos

Kuvat: Brysselin iskujen pommien kauhistuttava sisältö – isoja metallinpaloja ja ruuveja

Brysselissä tiistaina 22.3. tapahtuneissa terrori-iskuissa kuoli 31 ihmistä ja haavoittui 270. Pommi-iskut tehtiin ensin lentokentälle ja sen jälkeen metroon.

Käytetyt räjähteet olivat suurella varmuudella itsetehtyjä ja sisälsivät muun muassa runsaasti metallinpalasia, kuten nauloja ja pultteja.

Nyt belgialaissairaalasta on julkaistu kuvia pommien sisältämistä metallinpaloista, joita lääkärit ja hoitajat ovat poistaneet lentokentällä tapahtuneessa iskussa loukkaantuneista ihmisistä.

Aikaisemmin julkaistuissa sairaalakuvissa näkyi muun muassa erään loukkaantuneen rintaan uponnut pommita sinkoutunut pultti.

– Se oli valtava paineaalto. Lensimme siitä sitten ja halli meni pimeäksi. Kattorakennelmia tuli alas. Se oli kaoottista, savuista ja pölyistä, kuvailee lentokentällä paikalla ollut suomalainen Pasi Moisio.

Myöhemmin eilen Belgian poliisi teki lisää pommilöytöjä, kun se löysi brysseliläisestä yksityisasunnosta Schaerbeekin kaupunginosasta niin kutsutun pommitehtaan.

Etsinnässä löydettiin 15 kiloa räjähteitä. Lisäksi löytyi muun muassa 150 litraa asetonia, sytyttimiä ja nauloilla täytettyjä säkkejä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme