Mainos
Mainos

Kuvat: Itkevä Ranskan lippu lohduttaa Belgiaa – sosiaalinen media täyttyi suruvalitteluista

Suru-uutiset Brysselin räjähdyksistä ovat täyttäneet myös sosiaalisen median. MTV Uutiset kokosi somessa leviävät osanototkuvat.

Twitterissä belgialaisille osoitetaan myötätuntoa muun muassa #PrayForBelgium ja #JeSuisBruxelles-tunnisteilla. Osanottoviesteissä toistuvat muun muassa Belgian lippu, belgialaisen Hergén luoma Tintti-sarjakuvahahmo ja Manneken Pis -patsas.

Pariisin marraskuinen terrori-isku kohisutti niin ikään sosiaalisessa mediassa ja nyt Ranska puolestaan osoittaa tukeaan Belgialle.

Muun muassa Eiffel-torni valaistiin illalla Belgian lipun värein.

Pariisin pormestari Anna Hidalgon mukaan kyseessä on myötätunnon osoitus Brysselin asukkaille kaupungissa tehtyjen terrori-iskujen jälkeen.  

Pariisin terrori-iskujen jälkeenmuun muassa Eiffel-torni valaistiin Ranskan lipun värein.  

Uutislähteiden mukaan Brysselin aamun räjähdyksissä on yli 30 kuolonuhria, haavoittuneita on useita kymmeniä, joista monilla on lisäksi vakavia vammoja.  


Oletko paikalla - kerro meille!

MTV Uutiset haluaa kuulla tarinasi. Voit myös laittaa meille kuvia ja videoita, jopa suoraa lähetystä tapahtumapaikalta.

*Sähköpostilla tiedot ja kuvat osoitteeseen kuvat@mtv.fi tai uutiset@mtv.fi

*Voit ottaa yhteyttä myös Facebookissa ja Twitterissä @MTVUutiset

*Voit soittaa numeroon 010 300 5454 

*Uutisvinkit saa toimitukseen myös sovelluksen kautta: http://www.mtv.fi/uutiset/uutisvinkki


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme