Mainos
Mainos

Kuvat: Niinistö tuijottaa Trumpin kättä – kuvasta tuli viraalihitti

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump valitsi tapaamisessaan Sauli Niinistön kanssa pelin hengeksi ystävällisen keskustelun, jossa piti Suomea valokeilassa. Näin arvioi puhetaidon kouluttaja Juhana Torkki MTV Uutisten haastattelussa.

Kuvakoosteesta voi nähdä, että presidenteillä oli tapaamisessa leppoisa tunnelma. Kuvasta, jossa Trump ojentaa käden kohti Niinistöä ja tämä tuijottaa sitä hieman alta kulmien, on tullut hitti sosiaalisessa mediassa. Siitä on kehitelty erilaisia versioita muunmuassa kuvankäsittelyn avulla.

Alla muutamia esimerkkejä Photoshopin voimasta.

Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola luonnehtii presidenttien tapaamista onnistuneeksi. Hän arvioi, että Suomen ja Yhdysvaltojen suhde, erityisesti puolustussuhde, tiivistyy tulevaisuudessa. 

Valkoisessa talossa pidetyssä lehdistötilaisuudessa koettiin huvittava hetki, kun Trump erehtyi luulemaan kahta suomalaistoimittajaa yhdeksi ja samaksi henkilöksi. Katso video:


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme