Mainos
Mainos

Kuvat: Ninja-asuinen mies piinaa yliopistoa – tirkistelee naisopiskelijoita

Seattlessa on törmätty varsin erikoiseen hiippailijaan, sillä ninja-asuun ja varvastossuihin pukeutunut mies piinaa Washingtonin yliopiston asuntolan asukkaita.

Todisteet miehen yöllisestä hiippailusta opiskelija-asuntolan lähellä tallentuivat valvontakameraan. Poliisin mukaan mies on vieraillut asuntolan ulko-ovella ainakin neljä kertaa viime vuoden marraskuusta lähtien. 

Asusteen lisäksi miehen touhun tekee entistä erikoisemmaksi se, että samalla kun hän oli kurkkinut asuntolan ovesta sisälle, oli hän masturboinut.

Naisopiskelija näki miehen tyydyttävän itseään ulko-oven edessä ensimmäisen kerran 10. tammikuuta. Seuravan kerran ”ninja” oli paikalla vajaa kuukausi myöhemmin, jolloin valvontakamera onnistui ikuistamaan hänet.

Valvontakameran kuvista voi nähdä, että mies on pukeutunut tiukkaan asuun, joka peittää hänet silmiä, käsiä ja sukuelimiä lukuun ottamatta. Jalassa miehellä on varvastossut ja kasvonsa hän peittänyt kankaalla, joka muistuttaa t-paitaa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme