Mainos
Mainos

Kuvat: Onko tässä hirvein joulupuu ikinä? Kaupungin säästölinjalla säälittävät seuraukset

Liverpoolin alueella Isossa-Britanniassa Huytonin pikkukaupungin asukkaat ovat suivaantuneet päättäjien välinpitämättömyydestä jouluhengen luomisessa. Kaupungin kukkarojen rahanyörit kiristettiin niin tiukoille, ettei joulukoristeluihin liiennyt penceäkään.

Huyton on saanut briteissä lisänimen "Kaupunki, jonka joulu unohti", koska sen päättävät elimet eivät ole halunneet satsata joulukoristeluihin pennin latia.

Asukkaat eivät kuitenkaan sulattaneet moista ankeutta ja ottivat koristelut omiin käsiinsä, jokseenkin hämmentävin lopputuloksin.

He koristelivat keskustan aukiolla kasvavan puun muutamalla kimallenauhalla ja onnellista joulua toivottavalla tekstillä tavalla, joka näkyy oheisissa kuvissa.

Monet ovat nyt sitä mieltä, että koristelut olisi voinut jättää tekemättä ja että kaupungin joulupuu on Britannian rumin. 

Mitä mieltä itse olet, onko se hirveä vai ei?

Mutta osataan sitä Suomessakin. MTV Uutiset kertoi viime kuussa järvenpääläisen terveyskeskuksen mielenkiintoisesta kuusesta, johon oli otettu mallia sisustuslehdistä. Lue juttu: Terveysaseman väki halusi luoda tunnelmaa hieman erilaisella joulukuusella – somessa koriste otettiin hupailun ja ivan kohteeksi

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme