Mainos
Mainos

Kuvat: Putin täyttää tänään 65 vuotta – tätä kaikkea hänen kuvallaan on myyty: hajuvettä, suklaata ja kullattu iPhone

Venäjän presidentti Vladimir Putin viettää tänään 65-vuotissyntymäpäiviään. Putin on johtanut Venäjää vuodesta 2000 saakka, ja hänen syntymäpäivänsä ovat olleet aina isoja tapahtumia etenkin hänen kotikaupungissaan Pietarissa.

Toreilta löytyy vuoden ympäri Putin-paitoja, -pinssejä ja avaimenperiä, mutta vuosittain etenkin Putinin syntymäpäivän tienoilla markkinoille on lanseerattu mitä mielikuvituksellisimpia tuotteita.


Vuoden 2015 joulumarkkinoille tupsahti esimerkiksi Putinin inspiroima miesten tuoksu. ”Leaders Number One” -tuoksupullon kyljessä komeili Putinin rintakuva. Tuotetta myytiin Moskovan laadukkaimmissa tavarataloissa ja tuoksun mainostettiin olevan lämmin ja kutsuva.

Todellista luksusta kaipaavalle taas on kaupattu kullattua IPhone 5S:ää, johon on käsin kaiverrettu Putinin muotokuva.

Hieman halvemmasta hintakategoriasta löytyy esimerkiksi hopeinen Putin-sormus, joita on joidenkin tietojen mukaan myyty ainakin 1000 kappaletta.


Vuonna 2014 luksustavaratalo GUM-Moskovassa otti myyntiin nuoren venäläissuunnittelijan Putin-malliston. Kansainvälisiin otsikoihin se päätyi, kun elokuvatähti Mickey Rourke nähtiin ostamassa Putinin kuvalla varustettua paitaa itselleen.

Elintarvikkeista ainakin Putin-suklaata on nähty vitriineissä ja onpa suklaasta valettu myös lähes täysikokoinen Putin-patsas.

Muistatko vielä nämä kuvat?

Putinia on nähty pitkän uransa varrella jos jonkinlaisissa aktiviteeteissa. Hän on myös tykännyt esitellä paljasta yläruumistaan.

Mutta osaa se syntymäpäiväsankari muutakin kuin kalastaa ja poseerata eläinten kanssa.

Tämän vuoden toukokuussa Putin esitteli pianistin taitojaan Kiinassa. Katso video: 


Putin osaa myös ampua sekä jousella että pyssyllä: 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme