Mainos
Mainos

Kuvat: Rähjäinen, hylätty majatalo kätkee yllätyksen – sisältä täysin koskematon

Yhdysvaltalainen valokuvaaja ikuisti hylätyn majatalon aavemaista tunnelmaa huokuviin valokuviin. Mississippissä sijaitsevan rakennuksen julkisivu on pahasti rappeutunut, mutta sisälle unohdetut nuket, kukat, sängyt ja jopa avioparin eropaperit ovat säilyneet koskemattomina vuosikymmeniä.

”Hoarder House”, eli hamstraajatalo-nimellä tunnettu rakennus on ollut hylättynä miltei 30 vuoden ajan ja on suosittu kohde hylättyjä paikkoja tutkivien seikkailijoiden keskuudessa.

Ei ole selvää, miten talo on päätynyt nykyiseen tilaansa, mutta sen uskotaan olleen saman perheen omistuksessa 1940-luvulta lähtien.

Bullet-nimellä esiintyvä valokuvaaja matkusti 13 tuntia kotipaikaltaan Floridasta ikuistaakseen asumuksen.

– Se on kuin aikakapseli, jonka 300 dollarilla huoneita vuokrannut nainen on joskus omistanut, mies kuvailee näkemäänsä.

– On vaikea sanoa, mitä on tapahtunut, mutta talosta löytyvien asiakirjojen turvin voi parsia kokoon tarinan.

– Sieltä löytyy avioeroon liittyviä kirjeitä ja kuuluisille näyttelijöille osoitettuja viestejä, joissa pyydetään heitä tulemaan asumaan naisen kanssa.

Bullet on tutkinut hylättyjä asumuksia seitsemän vuoden ajan, mutta kertoo Mississippin talon olleen hieman liian aavemainen jopa hänelle.

– Se on outoa, koska olet paikassa, joka oli joskus jonkun koti.

– Näet heidän henkilökohtaiseen elämäänsä ja joudut ihmettelemään, mitä lopulta tapahtui, hän kertoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme