Mainos
Mainos

Kuvat: Somalian lentoturmassa mukana suomalaismies – putosiko yksi ihminen tästä reiästä?

Sosiaalisessa mediassa leviää useita kuvia Somaliassa räjähtäneen lentokoneen rungosta.

Ulkoministeriö on vahvistanut suomalaisen miehen loukkaantuneen lentoturmassa. Maan pääkaupungissa Mogadishussa matkustajakone joutui tekemään pakkolaskun räjähdyksen revittyä koneen kylkeen ammottavan reiän. BBC:n mukaan kone teki pakkolaskun eilisaamuna paikallista aikaa.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Uutiskanava CNN on saanut myös videokuvaa koneen sisältä räjähdyksen jälkeen. Videolla laskeutuneen koneen sisällä leijuu räjähdyksen jälkeistä pölyä ja ihmiset pyrkivät ulos koneesta.

Ulkoministeriön konsuliyksikön päällikkö Teemu Turunen kertoo, että onnettomuudessa loukkaantui suomalainen mies, joka on tällä hetkellä sairaalahoidossa Mogadishussa.  

Siviili-ilmailusta raportoivan Aviation Heraldin mukaan lentoyhtiö on vahvistanut, että koneen kyljen vaurion syyksi epäillään happipullon räjähtämistä. BBC:n mukaan onnettomuuden syy ei kuitenkaan ole vielä selvillä.  

Räjähdys tapahtui noin kolmen kilometrin korkeudessa pian koneen nousun jälkeen. Matkustajakone oli matkalla Djiboutiin.  

Paikallisten viranomaisten mukaan he ovat löytäneet alueelta ruumiin, jonka uskotaan olevan yksi koneen matkustajista. Viranomaiset selvittävät, putosiko henkilö koneeseen tulleesta reiästä.

Koneturmasta kertoi usea media, muun muassa brittilehti Daily Mirror.  

BBC:n mukaan koneessa oli noin 60 matkustajaa.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme