Mainos
Mainos

KUVAT talvimyräkästä: New York säästyi, muualla hurjia lumihankia – "Missä on autoni?"

Vaikka New Yorkin suurkaupunki säästyi pahimmalta lumimyrskyltä eilen, satoi pohjoisemmas Yhdysvaltojen koillisosaan suuria lumimääriä. Lunta satoi paikoin 50-90 senttimetriä.

Talvimyräkkä on koetellut esimerkiksi New Yorkin pohjoispuolella olevaa Bostonia, missä lunta on tullut noin 60 senttimetriä. Massachusettsissa Lunenburgissa ja Auburnissa lunta on satanut noin 90 senttimetriä. Sosiaalisessa mediassa on jaettu kuvia muun muassa lumeen hautautuneista autoista.

Rannikolla Bostonin eteläpuolella on ollut myös tulvia meriveden noustua myräkässä. Paikoin on ollut myös sähkökatkoja.

New Yorkissa lumimyräkkä jäi selvästi pelättyä pienemmäksi. Lumisademäärä vaihteli suuresti kaupungin sisällä ja lunta satoi 10-50 senttimetriä. Kaupungin johtoa on arvosteltu ylireagoinnista ja myös meteorologit ovat saaneet osansa arvostelusta. New Yorkissa peruttiin tuhansia lentoja ja suljettiin julkisia liikennevälineitä. Kaupungin johto on todennut, että mahdolliseen talvimyrskyyn oli parempi varautua kuin olla varautumatta. Myräkän pahin lumipyry osui New Yorkin pohjoispuolelle.


MTV UUTISET - AFP - REUTERS

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme