Mainos
Mainos

Kuvat: Tätä on todellinen eläinrakkaus – Steve pitää oven auki eläimille, joita kukaan ei halua

Steve Greig ei ole aivan tavallinen lemmikinomistaja. Hänen hellyyttävä Instagram-tilinsä on valloittanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa. MTV Uutiset päätti soittaa hänelle ja selvittää, millainen mies tilin takana on.

Yhdysvaltalaismiehen kodissa Denverissä asuu kymmenen koiravanhusta, kaksi ankkaa, kaksi pulua, muutama kissa, jänis, useita kaloja sekä Bikini-niminen possu, joka kuvittelee olevansa koira.

Greig ei ole eläinten suuresta määrästä huolimatta vastuuton lemmikkien hamstraaja, vaan kertoo huolehtivansa kaikkien eläinten tarpeista tasapuolisesti.

– Elämä on kiireistä. Herään joka päivä viideltä aamuyöllä huolehtimaan eläimistä. Etenkin kymmenestä vanhan koiran pitäminen on kovaa työtä. Kaikilla ei ole sama ruokavalio ja joillekin niistä täytyy antaa lääkkeitä päivittäin, Greig kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Greig kertoo eläneensä lemmikkien keskellä lapsuudestaan saakka. Miehen vanhemmat pelastivat useita koiria eläinkodeista, ja antoivat Greigin pitää niin montaa lemmikkiä kuin hän itse halusi. Ainoana ehtona oli se, että hänen tuli kyetä huolehtimaan niistä kaikista.

Eläinrakkaus seurasi miestä aikuisuuteen. Greigillä on ollut aina vähintään muutama koira kotonaan. Koirien lukumäärä kuitenkin moninkertaistui, kun yksi miehen aiemmista lemmikkikoirista kuoli.

– Kun Wolfgang kuoli, olin hyvin järkyttynyt ja ajattelin, että kuolemasta tulisi seurata jotain hyvääkin. Niinpä marssin läheiseen eläinkotiin ja vein kotiini koiran, jota kukaan muu ei haluaisi adoptoida. Silloin parantuminen alkoi.

Mies on avannut ovensa hylätyille koirille, sillä ne saattaisivat muuten jäädä loppuelämäkseen ilman kotia. Huonokuntoiset koiravanhukset eivät monen löytöeläinkodista lemmikkiä hakevan ensimmäinen vaihtoehto.

– Yksi niistä on täysin sokea ja monet eivät näe kovin hyvin. Useilla on myös ongelmia kuulon kanssa. Talossamme on portaat, minkä takia joudumme kantamaan joitain niistä ylös ja alas joka päivä. Normaalisti koirat touhuilevat laumassa, mutta muutama tarvitsee erityishuomiota.

Vaikka Greigin lemmikkilauma onkin valtaisa, ongelmia ei miehen mukaan juurikaan ole ollut. Eläimet tulevat hänen mukaansa hyvin toimeen keskenään.

– Joskus on pientä kinaa, niin kuin missä tahansa perheessä, mutta päivän päätteeksi me kaikki päädymme yleensä yhdessä sohvalle löhöämään. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme