Mainos
Mainos

Kuvat: Tien poskeen hylätty invalidikani sai toisen mahdollisuuden pyörätuolissa

Eddie-kanin elämä ei ole ollut helppoa. Se on tullut hylätyksi, sen takajalat halvaantuivat ja eläinlääkärit ovat vaatineet sen lopettamista. Kanin pelastanut nainen päätti kuitenkin antaa sille uuden mahdollisuuden.

28-vuotias eteläafrikkalainen Marisca Forrer löysi Eddie-kanin tien poskesta, entisten omistajiensa hylkäämänä ja päätti viedä sen kotiinsa turvaan. Eläin sopeutui elämään uudessa ympäristössä nopeasti.

Eräänä päivänä se ei kuitenkaan enää vastannut Forrerin kutsuihin. 

Kani oli istahtanut pihamaalla sijaitsevan pensaan alle, eikä kyennyt liikkumaan. Eläinlääkärit totesivat, että eläimen takajalat ovat halvaantuneet, ja että eläin tulisi lopettaa.

– Puolisoni ja minä olimme murtuneita kun meille kerrottiin, että emme voisi tehdä mitään Eddien hyväksi, nainen kertoo.

Forrer ei kuitenkaan suostunut luopumaan rakkaasta lemmikistään, vaan julkaisi kaniharrastajille tarkoitetussa Facebook-ryhmässä viestin, jossa hän avasi Eddien tilannetta. Pian nainen ohjattiin eläimille liikunta-apuvälineitä valmistavan miehen puheille.

Nyt Eddie kirmailee sille mittatilaustyönä tehdyssä pyörätuolissa ja nauttii taas elämästään täysin rinnoin.

– Moni käski minua lopettamaan eläimen, mutta minusta eläimet ansaitsevat uuden mahdollisuuden, Forrer kertoo.

– Hän on taas paljon onnellisempi päästessään juoksentelemaan ympäriinsä. Hän rakastaan pihamaalla leikkimistä. Olen niin kiitollinen, että tein kaikkeni Eddien pelastamiseksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme