Mainos
Mainos

Kuvat: Valtava kuristajakäärme pakeni Walesissä puhelinlankoja pitkin

Boa-käärme pakeni kotitalostaan avoimen ikkunan kautta ja jatkoi matkaansa sähköjohtoja pitkin Walesissä.

Walesin poliisi twiittasi vuoden takaiset kuvat käärmeen matkasta toissapäivänä muistuttaakseen ihmisiä pitämään terraariot turvallisesti kiinni.

The Guardian -lehden mukaan lemmikki-boa pääsi pois terraariostaan, luikerteli ulos avoimesta ikkunasta ja eteni lopulta puhelinlankoja pitkin.

Kuningasboa oli ikkunasta ulospääsemisensä jälkeen kulkenut kadun toisella puolella olevan talon katuojaan. Sitten se katosi.

Käärmeen omistaja ja Pohjois-Walesin poliisivoimat etsivät käärmettä kuumeisesti puoli tuntia, ennen kuin se nähtiin uudestaan – ylhäällä puhelinlangoilla.

Omistaja päätti ryhtyä heti toimiin. Hän käytti pitkää luudanvartta ja tyrkkäsi boan pois langoilta. Käärme putosi "pehmeästi omistajansa käsivarsille", kuvaili Guardian.

Rob Taylor Walesin poliisista twiittasi kuvat vuoden vanhasta tapauksesta sen jälkeen, kun äskettäin päästiin todistamaan uutta käärmeen pakomatkaa.

– On aika muistuttaa, että on olemassa tällaisiakin lemmikkejä. Tähän aikaan vuodesta, sään lämmetessä, ne piristyvät hieman ja haluavat päästä ulkoilmoihin, kommentoi Taylor Guardianille.

Ylläolevan twiitin väittämä siitä, että käärme olisi paennut myös ränniä pitkin, ei pidä paikkaansa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme