Mainos
Mainos

Kuvernööri epäiltynä liikenneruuhkista – kosti kollegalle?

New Jerseyn osavaltion kuvernööri ja yksi republikaanien mahdollisista presidenttiehdokkaista Chris Christie on joutunut poliittisen ruuhkan keskelle.

Yhdysvaltain syyttäjänvirasto on käynnistänyt tutkinnan selvittääkseen järjestikö Chris Christien esikunta tarkoituksella liikenneruuhkia.

Julkisuuteen tulleiden sähköpostiviestin mukaan Christien esikunta oli käskenyt viranomaisia sulkemaan kaistoja, jotka vievät Manhattanin ja Fort Leen kaupungin yhdistävälle sillalle. Näin aiheutettiin liikenneruuhkia kostoksi Fort Leen kaupungin demokraattipormestarille, joka ei suostunut tukemaan Christien uudelleenvalintaa kuvernööriksi.

Viime syyskuun nelipäiväiset ruuhkat saattoivat johtaa 91-vuotiaan naisen kuolemaan, sillä ne viivästyttivät myös hälytysajoneuvoja.

Christie vakuutti torstaina tietämättömyyttään ruuhkien järjestämisestä ja antoi potkut apulaishenkilöstöpäällikölleen, joka oli määrännyt sulkemaan kaistat.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme