Mainos
Mainos

Kvartetti tympääntynyt palestiinalaisiin

Lähi-idän niin kutsutun kvartetin jäsenet ovat uutistoimisto Reutersin mukaan "tympääntyneitä" siihen, että palestiinalaiset eivät ole aloittaneet uudistuksia.

Kvartetti uhkasi Reutersin diplomaattilähteiden mukaan tänään lopettaa palestiinalaisten auttamisen ja tukemisen, jollei uudistuksiin ryhdytä.

Kvartettiin kuuluvien Yhdysvaltojen, Venäjän, YK:n ja EU:n edustajat tapasivat palestiinalaishallinnon pääministerin Ahmed Qurien Ramallahissa. Kvartetin diplomaatit eivät sen sijaan käyneet tapaamassa Ramallahissa olevaa palestiinalaisten presidenttiä Jasser Arafatia.

Paine Arafatia kohtaan näyttää kasvavan myös palestiinalaisten keskuudessa. Arafatin Fatah-järjestön vaaleissa uudistusmieliset ovat saamassa selvän voiton, kertoivat Fatahin edustajat. Fatahin edustajien mukaan voiton vaaleissa näyttävät vievän Mohammad Dahlanin tukijat. Uudistusmielinen Dahlan on joutunut usein hakaukseen Arafatin kanssa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme