Mainos
Mainos

Kyläläiset orjuuttivat kymmeniä poikia ja miehiä Romaniassa: Kahlehdittiin, hakattiin, nöyryytettiin

Kylän asukkaat orjuuttivat kymmeniä nuoria poikia ja kehitysvammaisia miehiä Romaniassa. Tilanne jatkui vuosien ajan, kertoo ABC News.

Romanialaisen kylän asukkaat sieppasivat kymmeniä nuoria poikia ja miehiä ja orjuuttivat heitä, kertovat Romaninan viranomaiset paikallisen Digi24-televisioaseman mukaan.

Syyttäjän mukaan uhrit oli pakotettu tekemään kotitöitä, katsomaan eläinten perään ja tekemään laittomia hakkuita. Vangit oli kiinnitetty kahleisiin, ja oli heitä hakattu ja nöyryytetty. Heille ei ollut annettu riittävästi ruokaa.

Jopa 65 miestä ja poikaa oli pidetty vankina kahdeksan vuoden aikana. Uhrit olivat hyvin köyhiä ja heillä oli henkisiä tai fyysisiä rajoitteita. AFP:n mukaan uhrit oli siepattu julkisilla paikoilla lähellä juna-asemia tai kirkkoja.

Poliisi teki ratsian kylään keskiviikkona ja vapautti osan vankina pidetyistä. Teosta epäiltyjä on noin 90. Kolmasosa on saatu kiinni ja heitä kuulustellaan.

Tapaus sattui lähellä Berevoestin kylää Etelä-Romaniassa. Kylän pormestari kertoi Digi24:lle, että hänen epäilyksensä heräsivät viime vuonna ja hän kertoi tilanteesta viranomaisille. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme