Mainos
Mainos

Kylmää säätä Euroopassa

Kova pakkanen on vaatinut neljä kuolonuhria Puolassa sunnuntaista lähtien. Maan lehdet kertoivat maanantaina, että neljä ihmistä on menehtynyt lämmönhukkaan. Puolassa on ollut pakkasta jopa 45 astetta.

Bulgariassa sakea lumisade on sotkenut sekä maantie- että junaliikenteen. Mustanmeren rannalla sijaitsevan Burgasin kaupungin sekä satama että lentokenttä on suljettu ja noin 170 paikkakuntaa on ilman sähköä.

Kreikalle kuuluvalla Lesboksen saarella kuoli kolme ihmistä, kun ukkosmyrskyn nostattama tulva-aalto heitti heidän autonsa mereen. Surmansa saaneet olivat 2-vuotias tyttö, hänen neljä kuukautta vanha veljensä ja lasten isoäiti. Sähkönjakelu saarella katkesi.

Kanarian saarilla olivat La Palman ja Hierron saaret käytännössä kokonaan eristyksissä muusta maailmasta, kun sähkövirran katkos sulki kummankin satamat ja lentokentät. Muilla saarilla lentoliikenne sujui lähes normalisti.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme