Mainos
Mainos

Kylmäävät lomakuvat: Toinen taapero alligaattorin hyökkäyspaikalla vain tunti ennen kohtalokasta tapahtumaa

Amerikkalaisäiti Jennifer Venditt on postannut Facebookissa lomakuvia, joissa hänen 3-vuotias poikansa on täsmälleen samassa paikassa kahlailemassa, jossa alligaattori hyökkäsi kohti kaksivuotiasta lasta aiemmin tällä viikolla. Hän toivoo tragedian kohdanneelle Gravesin perheelle voimia. 

Kaiken lisäksi tapahumilla on ajallisesti eroa vain noin tunti. Vendittin perhe oli liikkeellä Gravesin perhettä aiemmin.

Massachusettsista Disneyn alueella Orlandossa perheen kanssa lomailemassa ollut Jennifer Venditt kertoo Daily Mailissa, ettei hänelle tullut mieleenkään ajatella, että kyseisessä vedessä olisi alligaattoreita.

Venditt kertoo, että rannalla oli kylttejä, jotka kielsivät uimisen vedessä, mutta alligaattoreista ei ollut minkäänlaista mainintaa.

Jennifer Vendittin mielestä on väärin, että 2-vuotiaan alligaattorin napanneen pojan perhettä syytetään tapahtuneesta. Hän sanoo, että voi vakuuttaa, etteivät alligaattorit olleet hänen mielessään, kun heidän 3-vuotias Channing-poikansa kahlasi vedessä.

– Se on pieni ranta, jossa on uima-altaita ja vesiliukumäkiä – sekä ravintola. Ei tulisi edes mieleenkään, että näin vilkkaalla ja turvallisen tuntuisella alueella olisi alligaattoreita, hän sanoo. 

2-vuotias Gravesin perheen poika kuoli alligaattorin hyökättyä hänen kimppuunsa rantavedessä Floridan Orlandossa. Onnettomuus sattui Disney's Grand Floridian Resort & Spa -hotellin lähistöllä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme