Mainos
Mainos

Kymmenen kuoli yhteenotoissa Keniassa

Kymmenen ihmistä on kuollut Kenian turistialueella jatkuvissa verisissä yhteenotoissa. Poliisi kertoi, että kahdeksan kuolleista kuului aluetta terrorisoiviin aseellisiin joukkioihin, mutta uhrien joukossa oli myös kaksi turistihotellien työntekijää. Yhteenotot sattuivat mm. saksalaisten ja brittiläisten matkailijoiden suosimalla Ukundan turistialueella Mombasan eteläpuolella.

Kenialaistoimittajien mukaan saksalainen matkatoimistovirkailija ja ryhmä brittituristeja oli joutua luotisateeseen, kun aseistetut miehet hyökkäisivät Ukundaan torstaina ja polttivat useita asuinmajoja ja kioskeja.

Levottomuudet Mombasan lähellä ovat jatkuneet jo kuukauden ja niissä on virallisten tietojen mukaan kuollut yli 60 ihmistä. Aluetta terrorisoivien joukkioiden tavoitteena on karkottaa rannikkoseudulta kaikki ihmiset, jotka eivät kuulu siellä luonnostaan eläviin heimoihin. Yli satatuhatta ihmistä on jo paennut alueelta.
(STT-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme