Mainos
Mainos

Kymmenettuhannet jakaneet äidin some-päivitystä kadonneesta korusta: "Poikani tuhkat ovat ainoa asia, mikä merkitsee"

Yhdysvaltalainen Amanda Shears kantoi kaulakorussaan kuolleen poikansa tuhkaa, kunnes kaulakoru yllättäen hukkui. Shearsin tapaus on koskettanut monia, jotka ovat jakaneet naisen päivitystä sosiaalisessa mediassa korun löytämiseksi.

Asiasta kertoo muun muassa CNN verkkosivuillaan.

Korun sisälle oli talletettuna naisen vain 10 kuukautisena kuolleen Zealen-pojan tuhkat. Poika kuoli viisi vuotta sitten sydänvikaan.

Hopeinen sydämenmuotoinen kaulakoru katosi naisen otettua sen kesäkuun alussa pois ennen leikkaustaan Michiganissa.

– En voi korvata Z:tä, mutta kaulakorulla ei ole arvoa kenellekään muulle kuin minulle, Shears kirjoittaa facebook-päivityksessää, jota on jaettu yli 27 00 kertaa.

Korut katosivat leikkauksen aikana

Shears jätti sekä kaulakorun että aviosormuksensa miehensä hoiviin leikkauksen ajaksi. Mies laittoi korut takkinsa taskuun.

Kun nainen muutama päivä leikkauksen jälkeen alkoi kaivata korujaan, korut olivat kadonneet. Ahkerista etsinnöistä ja poliisille tehdyistä katoamisilmoituksista huolimatta koruja ei kuitenkaan ole löydetty.

Shearsiä ei sureta niinkään kadonnut sormus, mutta pojan tuhkat sisältävä kaulakoru on naiselle kultaakin kalliimpi.

– Sormuksen voimme korvata, mutta poikani tuhkat ovat ainoa asia, mikä merkitsee minulle, hän sanoi.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme