Mainos
Mainos

Kymmeniä kateissa Indonesian maanvyöryissä

Pitkään jatkuneet rankkasateet saivat maamassat liikkeelle Gowavuoren rinteillä. Vyöryjen seurauksena kymmeniä ihmisiä on kateissa.

Neljä ihmistä on kuollut ja kymmeniä on kateissa maanvyöryjen jäljiltä Etelä-Sulawesin maakunnassa Indonesiassa, kertovat paikalliset viranomaiset.

Päiväkausia jatkuneet rankkasateet saivat maamassat liikkeelle Gowan alueella Etelä-Sulawesilla. Maanvyöryt aiheuttivat suurta tuhoa paikallisissa kylissä. Pelastustoimia hankaloitti myös raivauskaluston puute.

Paikallisen poliisin mukaan maamassojen alle hautautuneita ihmisiä on vaikeaa löytää, sillä muta on hyvin paksua eikä pelastustyöntekijöillä ole tarvittavia välineitä.

Indonesian uutistoimiston Antaran mukaan ainakin 5000 ihmistä on joutunut jättämään kotinsa maanvyöryalueella, joka sijaitsee 1500 kilometrin päässä pääkaupungista Jakartasta. Yli 30 ihmistä on edelleen kateissa.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme