Mainos
Mainos

Kymmeniä kuoli pakkaseen jouluna

Kymmeniä ihmisiä on kuollut itäistä Eurooppaa koetelleiden pakkasten kourissa joulunpyhinä.

Maan kaakkoisosassa sijaitsevassa Rzeszowissa löydettiin eilisiltana pellolta 86-vuotiaan naisen ruumis. Nainen oli ilmeisesti menettänyt tajuntansa ja kuollut sen jälkeen kylmyyteen. Kaikkiaan pakkanen on jo tähän mennessä tappanut Puolassa kolme kertaa enemmän ihmisiä kuin viime talvena yhteensä. Suurin osa uhreista on poliisin tietojen mukaan ollut 40-60 -vuotiaita alkoholisoituneita miehiä.

Unkarissa puolestaan 11 ihmistä kuoli joulun aikaan pakkaseen, kertoi poliisi maan radiossa. Tämä nosti koko talven uhrien määrän 70:een. Suurin osa uhreista on ollut kodittomia.

Moskovassa kylmään menehtyi viime viikolla yhdeksän ihmistä, ja koko talvena uhreja on ollut 69, kertoi uutistoimisto Interfax.

Romaniassa viisi ihmistä on paleltunut kuoliaaksi viime päivinä lämpötilan laskettua 15 pakkasasteeseen. Useimmat uhrit on löydetty joko kaduilta tai kodittomien itselleen kyhäämistä hökkeleistä.
(STT-DPA-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme