Mainos
Mainos

Kymmenvuotiaan epäillään surmanneen pikkulapsen Ruotsissa

Ruotsia lokakuussa järkyttäneen nelivuotiaan pojan surman tekijäksi on paljastunut 10-vuotias poika. Ljungbyläisen pihapiirin leikkipaikalta kadonnut poika löydettiin metsikön laidasta kuolleena pitkien etsintöjen jälkeen.

Poliisin mukaan läpimurto tutkimuksissa tapahtui tiistaina, ja rikos on nyt selvitetty. Viranomaisten mukaan poika kuristettiin hyppynarulla, eikä teosta epäillä muita.

Poliisi suoritti tutkinnan aikana yli 500 kuulustelua, joista ainakin 65 lasten kanssa.

– Tutkinnan aikana ei ole ollut missään vaiheessa muita epäiltyjä kuin kyseinen poika, syyttäjä Yvonne Rudinsson totesi tänään.

Poikaa kuulusteltiin useaan otteeseen, ja lopulta hän avautui illan tapahtumista ja tunnusti teon. Viranomaiset ovat kuitenkin vaitonaisia teon motiivista ja tapausta edeltäneen riidan yksityiskohdista.

Lapset eivät ole poliisin mukaan sukua toisilleen. Rikoksen tekijän ollessa alle 15-vuotias tapaus siirtyy sosiaaliviranomaisten haltuun.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme