Mainos
Mainos

L'Oreal-perijätär taistelee äitinsä rahoista

Euroopan rikkaimman naisen tytär vaatii äidilleen edunvalvojaa, jotta tämä ei jakaisi omaisuuttaan ulkopuolisille.

L'Oreal-kosmetiikkajätin isältään perinyt Lilianne Bettencourt on Euroopan rikkain nainen 13 miljardin euron omaisuudellaan. Nyt naisen tytärFrancoise Bettencourt-Meyers on huolissaan näistä rahoista. Hän haluaa äidilleen edunvalvojan, jotta omaisuus ei valuisi hukkaan.

Asian oikeuskäsittely alkoi eilen Pariisissa, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC verkkosivuillaan.

Riita sai alkunsa kun Bettencourt-Meyers sai kuulla, että äiti oli lahjoittanut ystävälleen miljardin. Äidin mukaan hän teki lahjoituksen täydessä ymmärryksessä. Miljardin lisäksi äiti on antanut 62-vuotiaalle ystävälleen lukuisia lahjoja.

Tytär kiistää, että oikeuskäsittelyn taustalla olisi ahneus. Hänen mukaansa järjestellä halutaan vain "suojella äitiä häikäilemättömältä hyväksikäytöltä". Tytär syyttää myös ystävää äitinsä kiristyksestä.

Äidin lakimiehen mukaan tytär yrittää vain kontrolloida naisen jättiomaisuutta. Äiti on myös kiistänyt kiristysväitteet ja sanonut, että tyttären pitäisi ymmärtää hänen olevan vapaa nainen.

Rahariita on äitynyt niin pahaksi, että tytär ja äiti eivät ole enää puheväleissä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme