Mainos
Mainos

Lääkäri: Jeltsinillä oli flunssa

Presidentti Boris Jeltsinillä on ollut flunssa, mutta hänen sydämensä on "täysin kunnossa", sanoi amerikkalaiskirurgi Michael DeBakey tänään. DeBakey avusti Jeltsinin sydänleikkauksessa marraskuussa.

DeBakeylta kysyttiin Jeltsinin selvästi heikentyneestä kunnosta taannoisen Saksan-matkan aikana. Hän vastasi, että presidentillä oli ollut flunssa, mutta hän on toipunut siitä hyvin. DeBakey ei kuitenkaan tarkentanut, koska Jeltsin sairasti flunssaa, eikä Kreml kommentoinut asiaa.

Jeltsin näytti kalpealta ja väsyneeltä viime viikolla tavatessaan Saksan liittokansleri Helmut Kohlin. Jeltsin lensi Saksasta suoraan Sotshiin lepäämään, mutta keskeytti lomansa Kiinan presidentin Jiang Zeminin vierailun takia.

Jeltsinille tehtiin moninkertainen sydämen ohitusleikkaus marraskuussa. Toipumisaikanaan hän sairasti molemminpuolisen keuhkokuumeen.
(STT-Reuter)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme