Mainos
Mainos

Lääkärit peruuttivat Jeltsinin tapaamiset

Lääkärit ovat peruuttaneet kaikki presidentti Boris Jeltsinin tapaamiset täksi viikoksi, kertoi Kremlin edustaja tänään. Tapaamiset peruttiin Kremlin mukaan leikkaukseen valmistavien rutiinitutkimusten vuoksi.

Jeltsinille tehtävän ohitusleikkauksen valmisteluissa on edetty viimeiseen vaiheeseen, ja presidentille tehdään useita tutkimuksia lähipäivänä, kertoi presidentin edustaja Sergei Jastrzhembski. Tutkimukset on määrä tehdä Barvihan parantolassa.

Jastrzhembski ei kertonut leikkauksen lopullista päivämäärää. Hän sanoi kuitenkin, ettei ole "mitään syytä olettaa, että leikkaus tehdään tällä viikolla". Lääkärit ovat aiemmin sanoneet aikovansa leikata Jeltsinin marraskuun jälkipuoliskolla.

Jeltsinillä oli viime vuonna kaksi sydänkohtausta ja lääkäreiden mukaan mahdollisesti kolmas kesällä ennen Venäjän presidentinvaalien toista kierrosta.
(STT-Reuter-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme