Mainos
Mainos

Lähetystö: Hotellissa ollut suomalainen ei loukkaantunut Egyptin iskussa

Egyptin Hurghadassa iskun kohteeksi joutuneessa Bella Vista -hotellissa asui yksi suomalainen, kertoo Suomen Kairon-suurlähetystö.

Lähetystön mukaan suomalainen on tavoitettu ja hän on kunnossa. Ei ole tietoa, oliko hän paikalla hotellissa iskun aikaan.

Lähetystön tietoon ei ole tullut, että hotelli-iskussa olisi haavoittunut muitakaan suomalaisia. Kaikkiaan Hurghadassa on 171 suomalaista pakettimatkalla.

– Lisäksi alueella voi olla omatoimimatkailijoita, joista emme välttämättä tiedä. Olemme yrittäneet tavoittaa kaikki, jotka ovat tehneet matkustusilmoituksen, kertoi Kairon-lähetystön päällikön sijainen Petri Hautaniemi STT:lle puhelimitse.

Hautaniemen mukaan lähetystö seuraa tilannetta ja arvioi sitten, onko esimerkiksi Egyptin matkustustiedotetta syytä päivittää. Matkanjärjestäjistä Finnmatkat on tiettävästi ainoa, joka tekee tällä hetkellä matkoja Hurghadaan.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme