Mainos
Mainos

Lahkon raju "parannuskeino" otettu tosissaan Yhdysvalloissa: Autistisille lapsille annettu valkaisuainetta

Kaliforniassa lahko on kehottanut vanhempia käyttämään valkaisuainetta autismin hoitoon ja osa vanhemmista on tehnyt niin, kertoo the Independent.

Kalifornialaisvanhempien on kerrottu käyttäneen teollisuudessa käytettyä valkaisuaneitta yrityksenä parantaa lapsensa autismista. ABC Newsin mukaan vanhemmat vertailevat ainetta Facebook-ryhmissä.

Myrkyllistä ainetta myydään nimellä MMS (Miracle Mineral Solution), ja sitä markkinoi Los Angelesissa majaa pitävä lahkolaiskirkko, jonka vanhempia on lehden mukaan kehotettu säännöllisesti antamaan lapsilleen kloriittipohjaista ainetta autismia vastaan.

Lahkon nimeltä Genesis II Church on perustanut aiemmin skientologiaa edustanut Jim Humble, joka on väittänyt videolla olevansa Andromeda-galaksin jumala miljardin vuoden takaa. Hän on markkinoinut MMS:ää lääkkeenä jo vuosia.

Aineen on väitetty parantavan myös hiviä, malariaa, syöpää ja Alzheimerin tautia. Lääkäreiden mukaan aineen parantavasta vaikutuksesta ei ole mitään näyttöä. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme