Mainos
Mainos

Lainlaatijan tunteet kuumenivat - läimäytti kollegaa

Budjettikeskustelun kuumentamat tunteet ovat purkautuneet erikoisella tavalla Argentiinan parlamentissa.

Perustuslakikomitean puheenjohtaja, opposition kansanedustaja Graciela Camaño sai tarpeekseen hallituspuolueen edustajan Carlos Kundelin puheista. Rouva Camaño asteli Kundelin vierelle, vaihtoi hänen kanssaan joitakin sanoja - ja yhtäkkiä läimäytti miestä kasvoihin koko käsivarren voimalla.

Kundel otti läimäytyksen tyynesti vastaan - Camano poistui salista.

- Kyllästyin kertakaikkiaan, sillä olen joutunut sietämään häntä koko vuoden. Hän vain jankutti eikä tehnyt yhtään ehdotusta. Kundel on aina hyökkäävä, Camano selitti myöhemmin käytöstään.

Kundel ei ole kommentoinut tapausta. Halutessaan hän voi tehdä virallisen valituksen, joka voisi johtaa parlamentissa kurinpidollisiin toimenpiteisiin Camanoa kohtaan.

Tunnelma Argentiinan parlamentissa on viime aikoina ollut jännittynyt. tti on käynyt viime viikkoina kiivasta keskustelua vuoden 2011 budjetista. Opposition kansanedustajat ovat valittaneet, että vuoden 2011 budjettikäsittelyssä heitä on painostettu.

(MTV3 - AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme