Mainos
Mainos

Laivanvarustajasuvun miljoonakoruja huutokaupattiin Lontoossa

Edesmenneen Christina Onassiksen timanttinen kaulakääty päätyi tänään venäläisomistukseen Lontoon Christie´s-huutokaupassa. Timanttikorun hinta ylitti neljä ja puoli miljoonaa euroa.

Myynnissä oli muitakin "rikkaana tyttörukkana" tunnetun Christinan arvoesineitä, kuten Fabergen valmistama pieni jade-Buddha. Buddhakoriste kaupattiin reilulla puolellatoista miljoonalla eurolla. Huutokaupassa menivät kaupaksi kaikki myynnissä olleet 44 Christinan korua.

Christie´s-huutokaupan korumyynti tuotti yhteensä yli 15 miljoonaa puntaa, joka on korkein summa, mitä koruhuutokaupassa on ikinä saavutettu Britanniassa.

Laivanvarustaja Aristoteles Onassiksen tytär Christina menetti isänsä, veljensä ja äitinsä kahden vuoden aikana. Christina itse kuoli sydänkohtaukseen 1980-luvun lopulla vain 37 vuoden ikäisenä. Hän oli kärsinyt huumeiden väärinkäytöstä ja paino-ongelmista sekä eronnut neljästi. Korukokoelman laittoi myyntiin Christinan tytär Athina, joka oli 3-vuotias äitinsä kuollessa.

(MTV3-AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme