Mainos
Mainos

Laivaston esikunnassa ampumavälikohtaus - ainakin 13 kuollut

Ainakin 13 ihmistä on kuollut Washingtonin laivaston esikunta-alueella tapahtuneessa ammuskelussa, kertoo Washingtonin pormestari Vincent Grey. Kuolleiden joukossa on yksi epäillyistä ampujista. Teon motiivi on yhä epäselvä.

Ampujien lukumäärästä ei ole varmuutta. Aiemmin poliisi arveli ampujia olleen kolme, mutta tällä hetkellä poliisi etsii yhtä ammuskelusta epäiltyä.

Pormestarin mukaan ainakin toistakymmentä ihmistä on haavoittunut.

Tapauksen vuoksi kaikki lähtevä lentoliikenne Washingtonin kentältä keskeytettiin, mutta kenttä avattiin myöhemmin uudelleen myös lähteville lennoille. Lentokenttäviranomaisten mukaan liikenne tulee kuitenkin myöhästelemään vielä pitkään.

Laivaston esikunnassa työskentelee noin 3 000 ihmistä. Myös Yhdysvaltain laivaston komentaja asuu alueella. Alueella on tiukat turvatoimet, ja on epäselvää, miten sinne on saatu kuljetettua isokokoinen automaattiase.

(MTV3 - STT - AFP - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme