Mainos
Mainos

Lapsen siepanneen pariskunnan epäillään ottaneen mallia Dirty Harrysta

Augsburgin kaupungissa Saksassa on käsitelty oikeudessa 27 vuotta sitten tapahtunutta rikosta, jonka seurauksena kuoli 10-vuotias tyttö.

Werner ja Gabriele Muelleriä syytetään lapsen sieppaamisesta ja tappamisesta. Oikeudessa kerrottiin, että pariskunta olisi siepannut tytön ja sulkenut hänet laatikkoon maan alle katsottuaan Dirty Harry -rikoselokuvan. Tavoitteena oli saada lunnasrahat.

Vuonna 1971 valmistuneessa elokuvassa Clint Eastwood näyttelee etsivä Harry Callahania. Elokuvassa hän ei pysty pelastamaan nuoren tytön henkeä.

Muellereiden syytetään toimineen täsmälleen samalla tavalla kuin elokuvan sieppauksessa oli tapahtunut. Pariskunnan motiiviksi esitettiin oikeudessa heidän taloudellinen ahdinkonsa.

10-vuotias tyttö tukehtui metsään haudattuun laatikkoon. Laatikossa ei ollut ilmareikiä. Tytöstä oli pyydetty miljoonan saksan markan lunnaita, kertoo brittilehti Daily Mail verkkosivuillaan. Poliisi löysi tytön kuolleena vasta 19 päivää myöhemmin.

Oikeudessa nyt syytettävänä oleva pariskunta pidätettiin, kun poliisi sai asiasta lisätietoja viime vuonna.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme