Mainos
Mainos

Lapsensa lentokentälle hylännyttä puolalaispariskuntaa odottaa jopa vankeus

Lentokentälle kaksivuotiaan tyttärensä hylännyttä puolalaispariskuntaa odottaa karu arki lomalta palattaessa. Poliisi aikoo kuulustella vanhempia ja saada heidät oikeuteen asti tekosistaan.

Puolalaisperhe oli lähdössä Kreikkaan aurinkolomalle, kun lentokentällä huomattiin kaksivuotiaan tyttären passin olevan vanhentunut. Passi oli mennyt vanhaksi 25. toukokuuta, kertoo brittiläinen The Telegraph -lehti.

Sen sijaan, että perheen lomamatka olisi viivästynyt tai peruuntunut, vanhemmat jättivät lapsensa lähtöselvitystiskille ja kiiruhtivat itse lomalle. Nyt puolalaisviranomaiset ovat aloittaneet rikostutkinnan tapauksesta. Vanhempia voi odottaa jopa viiden vuoden vankeusrangaistus, jos oikeus katsoo lapsen joutuneen alttiiksi vaaralle, kertoo Aftonbladet.

Nyt julkisuuteen on levinnyt Katowicen lentokentän valvontakameranauha. Videolla vanhemmat jättävät kaksivuotiaan Maia-tyttärensä Katowicen lentokentälle ja juoksevat itse Kreikkaan vievään lentokoneeseen.

Isoäiti haki myöhemmin hysteerisen lapsen lentokentältä. Lentokenttä on paheksunut vanhempien toimintaa toteamalla, että lentokenttä ei ole mikään päiväkoti.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme