Mainos
Mainos

Lapset kertovat: Sveitsin turmabussin kuljettaja räpläsi DVD-soitinta

Sveitsin bussiturmasta selviytyneet lapset ovat väittäneet sairaalahenkilökunnalle, että bussinkuljettaja sormeili DVD-soitinta vain hetkeä ennen onnettomuutta. Asiasta kertoo The Sun -lehti.

Lapset ovat myös kertoneet, että opettaja Frank van Kerckhove olisi seisonut bussin käytävällä ja auttanut kuljettajaa DVD-soittimen kanssa ja että yhdessä he olisivat saaneet laitteen toimimaan juuri ennen turmaa.

Bussin kaksi kuljettajaa, Paul van de Velde ja Geert Michiels, kuolivat molemmat välittömästi onnettomuuden jälkeen. Lääkärit tutkivat nyt, saiko jompi kumpi heistä kenties sairaskohtauksen.

Sveitsiläinen sanomalehti Aargauer Zeitung on saanut useita vihjeitä siitä, että kuljettaja olisi vaihtanut levyä soittimeen kesken ajon.

Sveitsin poliisi ei ole vahvistanut väitteitä.

Tiedottaja Renato Kalbermattenin mukaan valvontakuvat tunnelista eivät anna tukea lasten väitteille.

Onnettomuudessa kuoli 22 lasta, neljä opettajaa ja kaksi bussinkuljettajaa. Lisäksi 24 lasta loukkaantui, ja heistä kolme on koomassa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme