Mainos
Mainos

Lapsijärjestö MTV3:lle: Marian hiukset värjätty piilottelusyistä

Romanileiriltä löydetystä vaaleahiuksista tytöstä huolehtivalla hyväntekeväisyysjärjestöllä on oma teoriansa siitä, miksi joissakin valokuvissa Maria-tytön hiukset ovat osittain tummat ja osittain vaaleat.

– Hiukset on todennäköisesti värjätty. Epäilemme järjestössä sitä, että hiusten tummentamisella Maria haluttiin sulauttaa paremmin leirin romaniväestöön, kertoo tiedottaja Panagiotis Pardalis The Smiles of the Child -järjestöstä.

Maria-nimellä tunnetun tytön taustoista tiedetään vielä vähän, mutta sairaalan tarkkailusta Marian pitäisi päästä lähipäivinä. Tyttö löytyi poliisin leiriin tekemässä ratsiassa juuri vaaleatukkaisuutensa ansiosta.

Marian on kerrottu jo aiemmin olevan hyväntekeväisyysjärjestön huostassa, ja käytännössä näin onkin, vaikka sairaalassa tehdään vielä viimeisiä terveystarkastuksia.

– Uskomme, että Maria pääsee pian, ehkä jo huomenna, pois sairaalasta. Odotamme vain lääkäreiltä ja viranomaisilta vihreää valoa. Hänet sijoitetaan väliaikaisesti joihinkin järjestömme kodeista, kertoo tiedottaja Pardalis.

The Smiles of the Child -järjestöllä on sijaiskoteja eri puolilla Kreikkaa. Pardaliksen mukaan asumispaikoissa on käytössä sosiaalityöntekijöitä ja psykologeja.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme