Mainos
Mainos

Las Vegasin joukkoampujan ruumiin viereltä löytyi käsinkirjoitettu lappu – poliisi ei ole paljastanut mitä paperissa luki

Las Vegasissa maanantaiaamuna Suomen aikaa tapahtuneen joukkoampumisen motiivi on yhä mysteeri. Poliisi ei ole toistaiseksi löytänyt mitään manifestia ampujan jäljiltä.

Stephen Craig Paddockin, 64, hotellihuoneesta otetut kuvat kuitenkin osoittavat, että hänen ruumiinsa vierestä pikkupöydältä löytyi käsinkirjoitettu paperilappu, kertoo Aftonbladet.

Poliisi on vahvistanut kuvat aidoiksi, mutta se ei ole kertonut toistaiseksi paperilappuun kirjoitetun tekstin sisällöstä. Lapun vieressä pöydällä oli kynä ja teippirulla. Kuvissa ampuja makaa kuolleena pöydän vieressä lattialla.

Poliisi uskoo Paddockin toimineen yksin joukkomurhaa tehdessään. Teon motiivista ei kuitenkaan ole vielä tietoa.

– Kukaan ei halua vastausta siihen enemmän kuin poliisi ja uhrien omaiset. Mutta meidän vastuullamme on, että motiivista kerrotaan oikeita tietoja ja siksi vastauksen saaminen vie aikaa, Kevin McMahill Las Vegasin poliisista kertoi tiedotustilaisuudessa.

Paddock tappoi vähintään 59 ihmistä ja haavoitti yli 500 ihmistä ampumalla heitä Mandalay Bay-hotellin 32. kerroksen sviitistä.

Tekonsa päätteeksi Paddock ampui itsensä ennen kuin poliisi tuli sisään hänen sviittiinsä.

Poliisi on kertonut, että hotellihuoneesta löytyi yhteensä 23 asetta.

Poliisi toivoo, että ampujan naisystävä pystyisi antamaan heille lisätietoja Paddockin mahdollisesta motiivista.  Naisystävä palasi tänään takaisin Yhdysvaltoihin Filippiineiltä, missä hän oli joukkoampumisen aikaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme