Mainos
Mainos

Laulavasta nunnasta tuli Italian uusi supertähti

Italiaan on The Voice of Italy -laulukilpailun myötä syttynyt uusi, yllättävä tähti: Cristina Scuccia -niminen nunna.

Mustassa nunnankaavussa, silmälasit päässä ja krusifiksi kaulassa laulava “Suor Cristina” on valloittanut kaikki mahtavalla lauluäänellään ja energisellä esiintymisellään.

25-vuotiaan sisilialaisen ensiesiintyminen ohjelmassa liikutti italialaisräppäri J-Axin kyyneliin ja loksautti leuat auki muiltakin tuomareilta. Ohjelman formaatin mukaan tuomarit eivät aluksi näe laulajaa, vaan voivat kääntää tuolinsa mikäli pitävät kuulemastaan. Esitystä on katsottu YouTubessa jo yli 46 miljoonaa kertaa.

– Minulla on lahja ja lahjoitan sen teille, laulajan urasta aiemmin haaveillut Scuccia perusteli osallistumistaan kykykisaan.

Scuccia sanoi saaneensa inspiraationsa paavi Franciscukselta, joka on kehottanut uskovaisia levittämään evankeliumia kaduilla. Samalla hän kuitenkin jakaa katolisia italialaisia, joista osa pitää laulukilpailuun osallistumista sopimattomana. Famiglia cristiana -lehden kyselyssä suurin osa oli kuitenkin sitä mieltä, että laulava nunna voi tuoda kirkon lähemmäs nuoria.

Italiasta kansainväliseen maineeseen

Laulava nunna on herättänyt huomiota myös ulkomailla. Cristina Scucciasta on kirjoitettu muun muassa The Guardianissa ja Daily Mailissa.

Hän on saanut kiitosta Nunnia ja konnia -elokuvissa nunnaa esittäneeltä Whoopi Goldbergilta ja Alicia Keysilta, jonka laulun “No one” Scuccia esitti ohjelmassa. Lisäksi amerikkalainen talk show -juontaja Ellen DeGeneres intoutui Scuccian esityksen nähtyään järjestämään oman nunnien kykykilpailunsa.

Viime viikolla Scuccia selvisi voittajana Kaksintaistelu-vaiheesta, jossa hänen piti laulaa kilpaa toisen italialaislaulajan kanssa Cyndi Lauperin takavuosien hittiä “Girls just want to have fun”. Tänä iltana hänen on määrä laulaa Mariah Careyn kappale “Hero”.

Laulavaa nunnaa pääsee ihailemaan Youtubesta tästä ja tästä. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme