Mainos
Mainos

Lautailija jäi jumiin lumen alle – kamera tallensi kauhunhetket

Yhdysvalloissa lumen alle jääneen lumilautailijan kauhunhetket tallentuivat dramaattisesti videolle.

James Drummond oli lautailemassa Kaliforniassa sijaitsevan Mt. Shastan rinteillä viime maanantaina, kun hän yllättäen putosi puun juurella olevaan lumikuoppaan. Hän oli jumissa kuopassa yli tunnin. Koko tämän ajan Drummondin kypärässä ollut kamera tallensi tapahtumia.

– Olin varma, että kuolisin, Drummond kertoo.

Drummond jäi roikkumaan pää alaspäin lähes kahden metrin syvyiseen kuoppaan. Hän ei pystynyt liikuttamaan käsiään, mutta ylettyi juuri ja juuri taskussaan olleeseen kännykkään. Oltuaan 20 minuuttia jumissa hänen vaimonsa soitti puhelimeen.

– Soita rinnepartiolle, olen jumissa lumikuopassa. Anna heille puhelinnumeroni, hän huusi hätääntyneenä vaimolleen.

Hänen vaimonsa soitti puhelun ja hetken päästä rinnepartio soitti puolestaan Drummondille. Partio löysi miehen puolen tunnin kuluttua. Pelastusta auttoi se, että Drummond tiesi sijaintinsa tarkalleen.

– Kuulin melua ja sitten joku sanoi ’Löysin hänet!’

Onnettomuudesta ei jäänyt Drummondille traumaa, sillä tapahtumien jälkeen mies lautaili loppumatkan alas. Jälkeen päin videon katseleminen tapahtumista ei kuitenkaan ollut helppoa.

– Sitä on vaikea katsoa, ja vähän noloa. Olin todella peloissani. Jaan tässä nyt ihmisten kanssa jotain, joka ei tunnu mukavalta. Mutta haluan silti tehdä niin.

Drummond ei kuitenkaan halua pelotella laskettelijoita kauhukokemuksellaan. Sen sijaan Drummond toivoo, että hänen kokemuksensa auttaisi muita laskettelijoita varautumaan hätätilanteisiin.

(MTV3 – ENEX)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme