Mainos
Mainos

Lehdet: Göteborgissa ammuttu kahta – samalla alueella keväällä verinen ampuminen

Ruotsissa Göteborgissa on ammuttu kahta ihmistä, kertovat ruotsalaislehdet Aftonbladet, Expressen ja Göteborgs-Posten.

Expressenin mukaan ampumiset tapahtuivat 25 minuutin sisällä Hisingenin alueella. Molemmat uhrit on viety sairaalaan.

Poliisi on kertonut lehdille, että kaksi ihmistä on saanut lieviä vammoja. Tutkinta on poliisin mukaan täydessä vauhdissa, mutta vielä ei tiedetä, mitä on tapahtunut.

Ensimmäisen hälytyksen poliisi sai klo 23.25 paikallista aikaa. Toinen hälytys tuli Expressenin mukaan 25 minuuttia myöhemmin.

Uhrit löydettiin Stenebyvägen-nimiseltä tieltä. Aftonbladetin mukaan toinen oli Volvo-merkkisen kuorma-auton oven luona ja toinen lyhyen matkan päässä.

Aftonbladet kertoo, että toista uhreista olisi ammuttu jalkaan. Poliisi on eristänyt laajan alueen tapahtumapaikalla ja jatkaa tutkimuksia.

Keväällä Hisingenissä sijaitsevassa ravintolassa tapahtui ampumavälikohtaus, jossa kuoli kaksi nuorta miestä ja haavoittui kahdeksan henkilöä.

Tuolloin Göteborgin poliisi arvioi, että välikohtaus näytti jengiväkivallalta. Kaksi ampujaa käveli sisään ravintolaan automaattiaseiden kanssa ja avasi tulen.

Alueella asuu runsaasti maahanmuuttajia, ja työttömyys on vakava ongelma. Alueella on viime vuosina kuollut ampumistapauksissa kolme henkilöä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme